Monday, February 1

suapan ..

baru2 ni aku blk meru tu kan....


aku sgt terkejut kerana umah ku telah berubah...berubah mcm mne???hahaha..biase2 jer...cume abah dah tmh bumbung kt belah kanan umah tu...wat ibuku yg tersyg bersenang2 di waktu ptg...siap ade meja lepak2 die lg tu...ade bantal...carpet pon pasang carpet baru..katenye nk baring2 di waktu ptg..aku pon iye kan je la...syg mak punye pasal...heheheheh


then...aku terkejut gak...abah ku telah membela seekor burung tiung katenye...aku pon x pasti itu burung ape...huhuhuhu...abah pon nmpk syg giler kt burung tu...maka dgn itu...jatuh la aku di no 2 selps burung itu...



*ni la die musuhku di umah...abah dah kurg syg aku sbb die la...tgk muka die...benci2..huhuhu


burung ni aku xtau la spesis ape..asik2 nk bising..padahal abah aku baru bg mkn tu...pelik2..

yg best nye..burung ni mkn pon abah aku suapkn...wah...first time beb aku nmpk burung mkn di suap guna tgn...mcm kite mkn nasi tu...same la.......

oleh sbb rase kekaguman aku tu..aku telah pon mencuba mmberi mkn kepada burung itu...hahahaha...mmg best...tp agak kegelian ckit la...mulut die panas...hehehheh

aku ade bukti tau aku suap burung tu..............




hah...so..cye la korg kan??kalau nk try..meh la dtg umah...heheheheh

1 comment:

  1. mkn suap ni ..
    x baek wooo ~~
    hahahahaha

    ReplyDelete